iTheorie

Alles wat u moet weten over iTheorie voor u samengebracht in een handig overzicht. Mocht uw desalnietemin toch nog vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op; Wij staan u uiteraard graag te woord!

itheorie

Hoe leert u uw theorie?

U leert uw theorie door bij ons een iTheorie pakket aan te schaffen. Dit pakket bestaat uit een kaart met een persoonlijke toegangscode welke recht geeft op een complete theorie opleiding voor uw rijbewijs.

Hoe werkt dat?

Met dit pakket kunt u op www.itheorie.nl inloggen en de complete theorie-opleiding volgen. Bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd voor welk rijbewijs de opleiding gevolgd gaat worden. U kiest voor auto (rijbewijs categorie B).

De opleiding begint met een digitaal theorieboek bestaande uit 25 hoofdstukken, elk gevolgd door een toets. Daarna kunnen er 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR geoefend worden. Bovendien bevat de opleiding een gratis herhalingscursus, praktijkanimatiefilms en nog veel meer extra's.

Voordelen

De opleiding kent geen tijdslimiet en is daarom, mede dankzij de mogelijkheid tot voorlezen ook geschikt voor dyslectici. iTheorie is een zeer gestructureerde manier van leren en daarom bij uitstek geschikt ter vervanging van traditionele theorielessen bij de rijschool. Elke toets en elk examen wordt, nadat deze is behandeld, afgesloten. Pas dan kan men door naar het volgende onderdeel. iTheorie wordt niet voor niks door duizenden rijscholen gebruikt en verkocht.